Nieuw dak op de kantine!

Fase één van de verbouwing is afgerond. Na een week uitstel vanwege het slechte weer in de eerste week van augustus ligt het nieuwe dak voor het voetbalseizoen er al op. Een top prestatie!

Maandag 7 augustus zijn was toch echt de dag dat de werkzaamheden konden beginnen. Om 07.00 stonden de mannen al klaar. Eerst om de bestaande dakbedekking te verwijderen en af te voeren. In de middag is het nieuwe folie en isolatie gelegd.

Een dag later is het is het dak afgewerkt, wat betekent dat het dak is vervangen in twee dagen. Het weer was deze dag ook zeer gunstig, want meteen werd duidelijk dat de lekkages zijn verholpen door een regenbui. Later zijn de boei delen nog gemaakt, wat heeft geleid tot een prachtig resultaat.

Op naar de volgende fase. Ook onze tijdelijke kantine wordt de komende maand ingericht. Want wat zijn toch die grote, witte containers op ‘de Meer’?
Benieuwd naar de plannen? Kijk verder op onze website.

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan de verbouwing? Dat kan via de kantineveiling! Breng zelf u kavel in via de website en houd 14 oktober vrij in uw agenda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *